Reparatii masini de spalat Bosch


Încă de la începutul activității noastre am reparat și am lucrat cu toate măricile de mașini de spălat. Am oferit pretutindeni reparatii masini de spalat Bosch și de fiecare dată am făcut o treabă excelentă.

Echipa noastră Go Service își respectă angajamentul față de clienții săi oferindu-le servicii de calitate superioară. Beneficiați de o garanție de până în 24 de luni.

Reparatii masini de spalat Bosch Bucuresti

Prin service-ul nostru au trecut mii de mașini de spălat și am reușit să ducem la bun sfârșit fiecare reparație în parte. Folosim piese și componente originale pentru ca operațiunea să fie un succes durabil. Pentru reparatii masini de spalat Bosch ne deplasăm rapid în București și Ilfov. Programați-vă pentru o intervenție și pentru servicii ca la carte.

Program de lucru

Luni – Vineri: 08 – 22

Sambata: 08 – 20

Duminica: Preluare comenzi

Reparatii masini de spalat Bosch

GoService

Bucuresti, Ilfov

Romania

Servicii de calitate superioară

Programări non-stop prin e-mail și telefon

Interveție rapidă la domiciliu

Componente Bosch originale.

Deplasare, diagnostic, transport gratuit.

Garanți până la 24 de luni.

Activi în București și Ilfov.

GOSERVICE intervine rapid în București și Ilfov. Contactati-ne la 0767-663-040

reparatii masini de spalat bosch

RAPID SI EFICIENT!

Electrocasnic de calitate germană

Știm toți ce înseamnă o aparatură creată de către germani. Este durabil, rezistent, eficient și extrem de ușor de utilizat. Un astfel de aparat electrocasic cumpărat este poate cea mai înțeleaptă alegere.

Lucrăm în Ilfov și București

Go Service are echipe pregătite de intervenții în orice zonă. Suntem complet echipați pentru a efectua reparatii masini de spalat Bosch.

Reparație garantată

Indiferent de marca mașinii de spălat sau de defecțiunea sesizata, noi, Go Service, reușim să ducem la bun sfârșit reparația. Pentru noi nu există secrete în acest domeniu.

Intervenții fără obligații

Când alegeți să lucrați cu noi veți beneficia gratuit de anumite operațiuni. Ne deplasăm la fața locului, începem diagnosticarea și stabilim problemele și toate acestea fără niciun fel de obligații.

Atenție! Transportul către service și înapoi la dumneavoastră a mașinii de spălat este și va fi gratuit!

Reparatii masini de spalat Bosch Go Service Bucuresti

Vă oferim în continuare câteva sfaturi de utilizare și întreținere a mașinii de spălat. De asemenea, vă recomandăm ca în cazul în care mașina dumneavoastră de spălat se defectează, verificați mai înainte de toate tipul de program de spălare selectat, lecturați maualul de utilizare, verificați filtrul de scame sau conectarea corectă a cablurilor și furtunelor. În caz că nu descoperiți adevărata problemă, nu încercați să intervenniți asupra acesteia dacă nu aveți minime cunoștințe de mecanică sau electronică, veți face mai mult rău. Apelați la un service specializat pentru a vă oferi într-un mod calitativ reparatii masini de spalat Bosch.

De asemenea, revenind la sfaturile de utilizare: curățați compartimentul detergentului; nu supraîncărcați cuva cu rufe; folosiți soluții anti-calcar; folosiți o cantitate rezonabilă de detergent; încercați să nu suprasolicitați mașina de spălat cu programe de spălare îndelungate și numeroase (acordați-i anumite perioade de odihnă).

Contactați-ne pentru orice tip de problemă și vom veni imediat. Go Service vă pune la dispoziție cele mai eficiente și calitative servicii de reparatii masini de spalat Bosch. Noi suntem soluția pentru orice tip de reparație.