Service masini de spalat


Service masini de spalat Go Service îți poate fi un aliat de încredere. Suntem printre primele service-uri de reparatii masini de spalat care poate intervenii la locație în maxim 30 de minute. Știm și putem să reparăm orice marcă a mașinii tale de spălat. Va invitam sa ne cunoasteti echipa, aparatura si modul nostru eficient de lucru.

Program de lucru

Suna acum:  0767663040

Suna acum:  0720-940-260

Luni – Vineri: 08 – 22

Sambata: 08 – 20

Duminica: Preluare comenzi

Reparatii masini de spalat Bucuresti

GoService

Bucuresti

Romania

Service modern echipat!

Service masini de spalat Go Service

go service

Lucrurile elementare pe care ar trebui să le știți despre noi sunt: Lucrăm în orice zonă din București. Indiferent de locație, indiferent de zonă, noi venim la tine și îți reparăm mașina de spălat cu măiestrie. Suntem Go Service, un service masini de spalat din Bucuresti, mereu la dispoziția voastră.

Pe la începutul activității acestui service, am încercat să reparăm și diferite electrocasnice. Însă după câțiva ani, am înțeles de la sine că dacă vrem să facem un lucru excepțional, atunci să ne axăm doar pe reparatii masini de spalat. Și ne pare bine că am făcut asta.

GO SERVICE intervine rapid oriunde. Contactati-ne la 0767-663-040

service masini de spalat

Interventie rapida in maxim 2 ore.

Beneficiati gratuit de: deplasare, diagnosticare, transport.

Programati-va interventia fie online, fie telefonic.

Oferim garantie de pana la 24 de luni.

Personal calificat, servicii de calitate, reparatii eficiente.

Service masini de spalat Bucuresti.

Echipe disponibile pe toata aria orasului.

Service autorizat si echipat modern.

Transparenta, eficienta, responsabilitate.

Componente & piese pentru orice mașină de spălat.

Reușim și ne-am impus ca fiecare client care lucrează cu noi să fie tratat cu respectul cuvenit. Un ateleir si o echipa eficienta si moderna asa cum este Go Service se recunoaște după aparatura pe care o folosește. Iar noi, după mai bine de 15 ani de activitate, am reușit să punem într-un singur loc toate echipamentele de care o mașină de spălat are nevoie.

Service-ul ideal pentru masinile de spalat defecte

Astăzi, după 15 ani, după ani de muncă dedicați mașinilor de spălat din tot București-ul, am decis să ne numim Go Service masini de spalat. Go Service este service-ul de masini de spalat care îți poate repara masina într-un timp scurt. Pentru că noi avem aparata necesara, iar în cazul în care mașina ta are nevoie de piese noi…. Să fii fără griji!
Al nostru atelier de reparatii masini de spalat este dotat deja cu piese de masini ca tu să fii sigur că mașina ta va fi reparată în timp scurt. Suntem conștienți că spălatul de mână este anevoios!

În al nostru atelier se vor găsi mereu piesele de mașini de care ai nevoie, chiar dacă nu dispunem de un spațiu imens. Avem de cele mai multe ori pe stoc: rulmenți, condensatoare, amortizoare, curele de transmisie, filtru de scame, ca repararea mașinilor voastre în al nostru service masini de spalat să nu dureze foarte mult.

Sunați acum la Go Service pentru Bucuresti și Ilfov

Indiferent de problema pe care o aveți, sunați-ne! Constatarea și deplasarea noastră la domiciliul dumneavoastra vor fi gratuite. Nu contează zona în care vă aflați. Tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți mâna pe telefon, să sunați la numărul afișat pe site, iar unii dintre colegii noștri se vor deplasa la dumnevoastră.

Reparăm orice firmă mașină de spălat. Pentru voi, Go Service este soluția unei mașini de spălat care să funcționeze în parametrii normali. Go Service masini de spalat vă poate oferi servicii ireproșabile!