Ce modele de masini reparam?


Reușim să răspundem cu brio oricărei provocări apărute în meseria noastră. De-a lungul timpului ne-am ocupat cu reparația a nenumărate tipuri și modele de mașini de spălat, lucru ce ne-a oferit oportunitatea de a cunoaște total toate tipurile de defecțiuni ce pot să apară la o mașină de spălat. Ce model de masini de spalat reparam? Păi, cam orice există pe piață dar, haideți să explicăm mai detaliat.

Reparam orice masina de spalat

Indiferent de marcă, de model sau de anul fabricației noi, Go Service, putem garanta reparația oricărei mașini de spălat, indiferent de tipul de defecțiune apărută. Avem un atelier modern echipat cu aparatuă și ustensile de ultimă generație, și, mai mult decât atât, avem un personal foarte bine calificat, instruit permanent pentru a face față cu brio oricărei provocări.

Încă de la începutul activității noastre, ne-am dedicat total acestei meserii și am reușit să reparăm probabil mii de mașini de spălat, lăsând în urmă doar mulțumire și o treabă realizată în mod profesionist. Mai mult decît atât, echipele noastre sunt disponibile oricând spre a oferi informațiile și sfaturile de care aveți nevoie, pentru ca mașina de spălat să fie întreținută conform regulilor.

Go Service oferă reparatii pentru masini de spalat pe toată aria orașului București, dar și în Ilfov, precum și în localitățile din jur. Putem interveni rapid la domiciliul dumneavoastra, desigur, în limita timpului disponibil, dar, în majoritatea cazurilor, echipele noastre se prezintă la fața locului în maxim 2 ore de la apelul dumneavoastră.

GOSERVICE intervine rapid oriunde. Contactati-ne la 0000-000-000

Tipuri de mașini de spălat

Indesit

Al doilea mare producător de electrocasnice la nivel european, o marcă din Italia cu mașini de spălat ce confera durabilitate prin calitatea componentelor utilizate.

Whirlpool

Cel mai mare producător de electrocasnice la nivel mondial. Mașinile de spălat produse de această companie sunt probabil cele mai răspândite în întreaga lume.

Gorenje

Asemenea celorlalte mărci de mai sus, Gorenje reușește să impresioneze prin mașinile de spălat produse, datorită design-ului și funcționării acestor electrocasnice.

Samsung

Un mare producător de electronice și electrocasnice la nivel mondial, Samsung nu dezamăgește și produce tipuri de electrocasnice dintre cele mai competitive și durabile.

Franke

Oferim reparație pentru orice tip de mașina de spălat din această marcă, indiferent de vechime sau model. Desigur, atâta timp cât acel model în se află în comerț.

LG

Defecțiunile ce pot surveni mașinilor de spălat LG pot fi rezolvate rapid și eficient de către mecanicii și tehnicienii Go Service.

Beko

În cei peste 10 ani de experiență am reușit ca, atât mașinile de spălat din familia Beko, cât și din celelalte mărci, să nu mai prezinte niciun mister pentru noi.

Bosch

Calitate germană, rezistentă absolută. Fără niciun fel de dubiu sunt printre cei mai buni producători la nivel european.

Arctic

Una dintre cele mai utilizate și comercializate mărci de mașini de spălat. Problemele ce pot apărea la aceste modele pot fi ușor de diagnosticat și eventual de reparat.

Electrolux

Marca suedeză și a doua mare companie producătoare de electrocasnice la nivel mondial. Tipurile de mașini de spălat produse sunt ușor de utilizat, foarte fiabile, dar, ca orice alt electrocasnic, ușor de defectat în urma uzurii îndelungate.

Reparatii rapide si durabile

model de masina de spalat

Nu ezitati sa ne contactati!

Intervenim rapid in orice zona din Bucuresti.

Peste 1 deceniu de experienta.

Garantie de pana la 24 luni.

Service autorizat modern echipat.


Desigur, există mult mai multe mărci ce merită a fi menționate, ca: Siemens, Ardo, Daewoo, Ariston, Candy, Meister, Miele, Technolux și multe altele. Nu ezitati să ne contactați, indiferent de marcă sau model.

Orice reparație și serviciu oferit va fi însoțit de către o garanție de până la 24 de luni. Avem echipe gata să intervină și să ofere reparații atât la fața locului (depinzând de tipul defecțiunii) dar și la service. După cum probabil ați citit, intervenția, diagnosticarea și transportul către service și înapoi va fi gratuit. Plătiți doar mâna de lucru și componentele schimbate. Noi suntem Go Service, noi revoluționăm meseria de a repara mașinile de spălat.