Reparam masini de spalat Electrolux


Reparatii masini de spalat Electrolux alături de echipa Go Service. Ne deplasăm în orice zonă din București și Ilfov oferind cele mai bune servicii de reparații pentru mașinile de spălat din marca Electrolux. Avem peste 10 ani de experiență, un atelier modern echipat cu aparatură și ustensile ce ne ajută să oferim rapid și sigur reparatii masini de spalat Electrolux.

Service Reparatii masini de spalat Electrolux

În domeniul nostru de activitate am reparat toate mărcile de mașini de spălat și am ajuns să cunoaștem totalitatea defecțiunilor și problemelor ce pot să apară la aceste electrocasnice. Personalul nostru este calificat și foarte bine informat fiind alături de noi încă de la începutul activității.

Program de lucru

Luni – Vineri: 08 – 22

Sambata: 08 – 20

Duminica: Preluare comenzi

Reparatii masini de spalat Electrolux

GoService

Bucuresti, Ilfov

Romania

Servicii garantate

Personal cu experiență

Intervenții în orice zonă

Stoc complet cu piese și componente

Deplasare, diagnostic, transport gratuit.

Garanție până la 24 de luni.

Suntem activi în zonele București și Ilfov.

GOSERVICE intervine rapid în București și Ilfov. Contactati-ne la 0000-000-000

reparatii masini de spalat electrolux

RAPID SI EFICIENT!

Reparații ca la carte

Datorită experienței acumulate în domeniu, suntem capabili să oferim garantat și sigur reparatii masini de spalat Electrolux.

Transparență și informare

După procesul de diagnosticare a mașinii de spălat, personalul nostru vă va informa complet despre natura problemei și modul de a rezolva această problemă.

Lucrăm la domiciliu și la service

În funcție de gravitatea defecțiunii sesizate, reparația mașinii va fi efectuată fie la domiciliu, fie la service-ul nostru.

Achitați doar reparația

Firma noastră oferă în mod gratuit deplasarea la fața locului, inspectarea – diagnosticul și, de asemenea, transportul mașinii de spălat către service și înapoi.

Intervenții rapide în orice zonă din București pentru a oferi reparatii masini de spalat Electrolux. Go Service – soluții avantajoase pentru orice problemă.

Go Service oferă reparatii masini de spalat Electrolux garantat

Știați că majoritatea problemelor ce afectează în mod constant mașinile de spălat sunt cauzate de către o utilizare defectuasă a acesteia? Echipa noastră vă poate oferi sfaturi și consiliere la fața locului pentru a evita pe viitor aceste probleme. Multe dintre defecțiuni afectează fie cuva, filtrele de scame, cureaua, rezistentele și evacuarea. Noi, Go Service vă propunem reparatii masini de spalat Electrolux durabile și eficiente. Pentru fiecare reparație beneficiați de o garanție de până la 24 de luni.

Căutăm și descoperim permanent soluții și moduri ingenioase și garantate pentru a oferi cele mai durabile servicii de pe piață. Avem, de asemenea, un stoc complex, complet echipat cu piesele si componentele oricărei mașini de spălat din marca Electrolux. Beneficiați de ofertele noastre pentru reparatii masini de spalat Electrolux. Service-ul nostru este competitiv, modern și extrem de activ în București și Ilfov. Ne deplasăm rapid în orice zonă din capitală, dar și în afara acesteia, pe o rază de 20 km.